За да спре нарушителите на пътя, Европейската комисия наложи нови

...
 За да спре нарушителите на пътя, Европейската комисия наложи нови
Коментари Харесай

Нови правила в ЕС: Колата ще контролира шофьора за скоростта

 

За да спре нарушителите на пътя, Европейската комисия наложи нови правила при производството на коли.

Всички нови коли, които излизат от заводите от този месец, да понижават скоростта сами, когато лидерът не го прави.

Според признатите промени всички нови коли в Европа ще имат образован програмен продукт.

 Катастрофа с жертви на пътя София – Варна: Единият водач е на 17 и без брошура (ВИДЕО и СНИМКИ) България 2 мин. Катастрофа с жертви на пътя София – Варна: Единият водач е на 17 и без брошура (ВИДЕО и СНИМКИ)  Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец Advertorial 2 мин. Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец  Шест деца, яли бисквити с канабис, са признати в болничното заведение в Плевен България 2 мин. Шест деца, яли бисквити с канабис, са признати в болничното заведение в Плевен  Слънчев и топлинен удар: Как да ги разпознаем и какво да създадем? България 4 мин. Слънчев и топлинен удар: Как да ги разпознаем и какво да създадем?  Млад мъж умря в ареста: Има ли данни за полицейско принуждение? Тази сутрин 3 мин. Млад мъж умря в ареста: Има ли данни за полицейско принуждение?  Счупена челюст след удар от охранител: Защо младежи бяха бити в бар на плажа? Тази сутрин 2 мин. Счупена челюст след удар от охранител: Защо младежи бяха бити в бар на плажа?  Поразената от съветска офанзива детска болница в Киев: Зеленски показа фрагменти от вътрешната страна (ВИДЕО) Светът 2 мин. Поразената от съветска офанзива детска болница в Киев: Зеленски показа фрагменти от вътрешната страна (ВИДЕО)  Катастрофа с жертви на пътя София – Варна: Единият водач е на 17 и без брошура (ВИДЕО и СНИМКИ) България 2 мин. Катастрофа с жертви на пътя София – Варна: Единият водач е на 17 и без брошура (ВИДЕО и СНИМКИ)  Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец Advertorial 2 мин. Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец  Шест деца, яли бисквити с канабис, са признати в болничното заведение в Плевен България 2 мин. Шест деца, яли бисквити с канабис, са признати в болничното заведение в Плевен  Слънчев и топлинен удар: Как да ги разпознаем и какво да създадем? България 4 мин. Слънчев и топлинен удар: Как да ги разпознаем и какво да създадем?  Млад мъж умря в ареста: Има ли данни за полицейско принуждение? Тази сутрин 3 мин. Млад мъж умря в ареста: Има ли данни за полицейско принуждение?  Счупена челюст след удар от охранител: Защо младежи бяха бити в бар на плажа? Тази сутрин 2 мин. Счупена челюст след удар от охранител: Защо младежи бяха бити в бар на плажа?  Поразената от съветска офанзива детска болница в Киев: Зеленски показа фрагменти от вътрешната страна (ВИДЕО) Светът 2 мин. Поразената от съветска офанзива детска болница в Киев: Зеленски показа фрагменти от вътрешната страна (ВИДЕО)

Със специфичен тон, както и в допълнение противодействие в педала на газта. Той ще сигнализира по кое време сме със скорост над позволената. 

„ Тя няма да стопира автоматизирано. Ще посочва, че би трябвало да се понижи и гладко ще се понижава, само че това е единствено за нови коли “, споделя Карин Балканлиев, шеф на сервиз.

Според Европейския съвет за сигурност на превоза по този начин ще се усъвършенства сигурността по пътищата.

17-годишните ще могат да ръководят автомобил, само че с компаньон

Очакваният резултат е спасяването на над 25 000 живота и да се избегнат минимум 140 000 съществени пострадвания до 2038 година

Възможно ли е обаче подобен програмен продукт да се сложи и на по-старите коли?

Част от колите и към днешна дата известяват, в случай че караме с по-висока скорост. Напомнянето обаче би трябвало да се вкара ръчно.

Техниците споделят, че инсталирането на образован програмен продукт е съвсем невероятно на по-старите коли.

От началото на годината до момента хванатите да ръководят кола след приложимост на опиати са над 7200

„ Средната възраст на колите в България е над 20 години. Те нямат такава електроника – круиз надзор и ще е доста комплицирано “, споделя Балканлиев.

Допълва и че на годишна база купените нови коли са едвам 20 000. Затова резултатът от ограниченията у нас ще е нищожен. 

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР